**Başvuru formunu tdb@opteamist.com adresine göndermeniz gerekmektedir.

Sanatçı Dişhekimleri Karma Sergisi’ne başvuruda bulunmadan önce Sergi Şartnamesinin incelenmesini rica ederiz.


SANATÇI DİŞHEKİMLERİ KARMA SERGİSİ

Türk Dişhekimleri Birliği 26. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi kapsamında 8-10 Eylül 2022 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacaktır.

ŞARTNAME

AMAÇ

Meslektaşlarımızın eserlerini bir arada sergilemek, yoğun emek gerektiren zor ve stresli bir mesleğin mensuplarının sanatla buluşmalarını, meslektaşlarıyla ve ilgilenenlerle paylaşma olanağı sağlamaktır.

KONU
Serbesttir

KATILIM
• Her Sanatçı Dişhekimi, Sergi'ye sadece 1 (bir) eserle katılabilecektir.
• Sergi TDB üyesi tüm dişhekimlerine açıktır.
• Sanatçı meslektaşlarımız kendi anlatım biçimlerine uygun her türlü tekniği ve malzemeyi kullanmakta serbesttir. Ancak eserlerin dayanıklı malzemeden üretilmesi önerilir. Eserlerin uzun kenarı 200 cm'den fazla olmamalıdır.

BAŞVURU ve KABUL
Sanatçı Dişhekimleri, bu şartname ekindeki “Katılım ve Başvuru Formu”nu doldurup aşagıdaki e-posta adresine göndererek başvurabilirler.

Başvuru ve Sorularınız İçin:
E-posta: tdb@opteamist.com
Tel: 0216 414 11 11
Son Başvuru Tarihi: 29 Temmuz 2022'dir.

Sergilenecek eserlerin kabul edildiği 5 Ağustos 2022 tarihinde, ilgili Sanatçı Dişhekimine bildirilecektir.

ESER TESLİMİ
Eserler 7 Eylül 2022, Çarşamba günü İstanbul Kongre Merkezi’ne teslim edilecektir. Eserler, sergilenmeye hazır ve sanatçısı tarafından imzalanmış bir tutanakla teslim edilmelidir. Teslim tutanağında sanatçı dişhekiminin adı soyadı, eserin adı, fotoğrafı, iletişim numarası yazmalıdır. Eserlerin kargo ile gönderimi kabul edilmemektedir. Dişhekimi tarafından elden teslim edilmelidir.

SERGİLEME
Karma Sanat Sergisi 8-10 Eylül 2022 tarihleri arasında İstanbul'da TDB 26. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi kapsamında İstanbul Kongre Merkezi’nde (ICC) düzenlenecektir. Sergiye katılan sanatçılar eserlerini 10 Eylül 2022, Cumartesi günü saat 19:00 - 21:00 saatleri arasında teslim alacaklardır. Geri alınmayan eserlerin kaybından veya uğrayabileceği zararlardan TDB sorumlu tutulamaz. Nakliye ve sergileme esnasında oluşabilecek kayıp ve zararlardan dolayı TDB sorumluluk kabul etmez.


Şartnameyi indirmek için buraya tıklayınız.
ÖNEMLİ TARİHLER